Uren
Aan de slag met "Uren"
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Registreren en accorderen

Je kunt uren op de volgende manieren toevoegen aan HoorayHR:

• Vanaf het dashboard: vanaf je dashboard kun je direct uren toevoegen met de sneltaken (1) of via het menu door op ‘nieuw’ te klikken (2).

• Via de bedrijfskalender: via de kalender kun je direct uren toevoegen door op de juiste dag te klikken. Kies voor ‘Uren toevoegen’ en je start direct met uren schrijven op de betreffende dag.

• Via de app: via de selfservice app kun je direct uren toevoegen door in de app op de actieknop ‘+’ te klikken.

Alle geregistreerde uren komen ter accordatie in de taken van beheerder en/of teamleider te staan.

Tijd-voor-tijd

Bij het schrijven van uren, kan een medewerker kiezen voor 'wijze van compensatie' en dan 'tijd-voor-tijd. Deze komen na accordering dan vrij om weer op te nemen als verlof.

Overzicht voor uitbetalen (0-uren, min/max)

Bij rapportages kun je een export draaien van de gewerkte uren en deze gebruiken om te verlonen.

Urenregistratie voor projecten/subsidies

Je kunt labels aanmaken die je vervolgens kan koppelen aan de uren die gewerkt zijn. Zo heb je een mooi overzicht met de hoeveelheid uren die aan specefieke projecten gewerkt is.

Gerelateerde zoekwoorden: nuluren, nul uren contract, overuren, projecturen, project uren, overtime, extra uren, extra gewerkte uren