FAQ - Instellen verloftypes
Hoe kan ik verlof met een onbeperkt budget instellen?

Hoe je onbeperkt verlof kan instellen voor je collega's leggen we je uit in dit artikel

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In sommigen gevallen is het van toepassing en wenselijk om binnen jouw bedrijf in de HoorayHR omgeving onbeperkt verlofbudget aan je collega's toe te wijzen.

Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld:

• omdat je die verantwoordelijkheid bij je medewerkers wilt leggen;

• je wilt ervoor zorgen dat collega's een apart verloftype voor bijzonder verlof (bijv. dokters- en tandartsbezoeken) hebben zonder dat het hen vakantiedagen kost.

Onbeperkt verlof instellen

Tip! Wil je onbeperkte vakantiedagen geven? Kies bij stap 3 dan voor het template 'Vakantie met onbeperkt budget', dan wordt alles al voor je klaargezet!

Stap 1

Navigeer naar naar VerlofVerloftypes

Stap 2

Klik op de knop 'Verloftype toevoegen'

Stap 3

Kies voor 'Nieuw verloftype'

Stap 4

Stel een naam en weergave van het verloftype in

Stap 5

Kies bij 'Manier van berekenen' voor 'Onbeperkt verlof'

Stap 6

Controleer de overige instellingen

Stap 7

Sla het verloftype op en wijs het daarna toe aan je collega's.