Het beheren van de abonnementenpagina

In dit artikel leggen we uit welke onderdelen je kunt inzien en beheren op de abonnementenpagina.

Pien Kuipers avatar
Geschreven door Pien Kuipers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel nemen we je mee in de abonnementenpagina van HoorayHR, wat je hier kunt inzien en beheren. Zoals de aankomende factuur van je HoorayHR abonnement, de betaalinformatie en de facturen. Je vindt de abonnementenpagina door op je Avatar en dan op 'Abonnement' te klikken.

De aankomende factuur van je abonnement

Je kunt hier voor de periode van je aankomende factuur onderstaande onderdelen inzien en beheren:

• HoorayHR gebruikers: Het aantal gebruikers en de kosten voor deze gebruikers.

• Loket.nl add-on: Het aantal gebruikers dat Loket.nl gebruikt en de kosten voor deze gebruikers. Door op de drie puntjes te klikken kan je vanuit hier de koppeling met Loket.nl uitschakelen.

• Documenten ondertekenen add-on: Het aantal getekende documenten en de kosten voor de ondertekende documenten. Door op de drie puntjes te klikken kan je vanuit hier naar het logboek van ondertekenverzoeken navigeren of documenten ondertekenen uitschakelen.

Van deze onderdelen wordt de totaalprijs getoond. En heb je bijvoorbeeld een korting op je abonnement? Dan zal je dit ook in het overzicht terugzien. Zo kun je gemakkelijk inzien wat de opbouw van je eerstvolgende factuur is.

Betaalgegevens

Vanuit de betaalinformatie kun je de volgende onderdelen inzien en beheren:

Facturen

Hier vind je een overzicht van de facturen. Is een factuur betaald, gepland, verlopen of gestorneerd? Dan kan je dat hier ook terugzien. Je kunt een factuur gemakkelijk downloaden door op het factuurnummer te klikken.

Meer weten over een abonnement nemen op HoorayHR, of wat voor betaalmethoden er beschikbaar zijn? Lees dan dit artikel.