Factuur-/Betaalgegevens aanpassen in HoorayHR

In dit artikel leer jij hoe je als beheerder de betaalgegevens voor jullie omgeving kunt aanpassen.

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Deze week bijgewerkt

Elke keer dat (betaal)gegevens van jullie bedrijf veranderen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze worden aangepast in jullie HoorayHR omgeving. De betaalgegevens moeten aangepast worden door de beheerder van de omgeving. Wij (HoorayHR) mogen dit niet doen.

Let op: Indien je zelf geen beheerder bent in de HoorayHR omgeving, vraag dan het beste een admin die dit wel kan aanpassen.

Vanuit de abonnementenpagina kun je de volgende onderdelen inzien en beheren:

• Betaalgegevens: Hier vind je een overzicht van je betaalgegevens en wijzig deze indien nodig. In dit artikel lees je hoe je je betaalgegevens kunt wijzigen.

• Betaalmethode: Zie hier de betaalmethode en wijzig deze indien nodig. In dit artikel lees je hoe je je betaalmethode kan wijzigen.

1. Klik op "Wijzigen" bij de betaalgegevens

2. Vul de correcte gegevens in en klik op Opslaan

3. De wijziging wordt automatisch in de verdere administratie aangepast.

Klik hier om direct je betaalgegevens te wijzigen.

Gerelateerde zoekwoorden: factuur, abonnement, betaling, ontvanger