Loket.nl integratie
Hoe activeer ik de Loket.nl integratie?

In dit kennisartikel vertellen we je hoe je de koppeling met Loket.nl en HoorayHR kunt activeren.

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van de HoorayHR Loket.nl koppeling! Met onze Loket.nl koppeling profiteer je van een naadloze samenwerking tussen jouw HR en salarisadministratie.

Let op: met het activeren van deze koppeling gaat de prijs voor je abonnement met €1,00 per actieve gebruiker per maand omhoog.

Let op: de benodigde Loket.nl rechten

Om de integratie te activeren, maak je in Loket.nl op werkgeverniveau een nieuwe gebruiker aan met onderstaande rechten. Bij het activeren van de integratie (lees verder in de volgende stap) log je vervolgens in met deze gebruiker.

• Beheer HRM

• Beheer diverse vaste gegevens salarisverw.

• Beheer beloningen

• Beheer dienstverbanden

• Beheren en raadplegen BSN

Lees meer over het aanmaken van een gebruiker in dit helpcenter artikel van Loket.nl.

Loket.nl koppeling activeren

Via het integratie overzicht activeer je als beheerder gemakkelijk nieuwe integraties. Voordat je de integratie kan activeren, zorg ervoor dat je een nieuwe gebruiker hebt aangemaakt met de juiste rechten (zie vorige stap).

1. Login in jullie HoorayHR omgeving en klik in de bovenbalk op "Integraties"

2. Zoek de integratie op in de lijst en klik op de blauwe knop "Activeren"

3. Volg de autorisatie-wizard en log in met de gebruiker die je eerder hebt aangemaakt.

Doorloop alle stappen in de wizard om te kiezen welke onderwerpen je wilt synchroniseren - dit kan op een later moment ook nog gewijzigd worden in de instellingen van de integratie.

Welke onderwerpen kunnen gesynchroniseerd worden?

• Profielen

• Werkschema's

• Salarissen

• Contracten

• Loonheffingskorting

Gerelateerde zoekwoorden: loket, loketnl, loket nl, salariskantoor