Declaraties
Aan de slag met "Declaraties"
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Declaraties indienen met de app

Een declaratie in de app kan heel gemakkelijk gedaan worden. Onder in het scherm selecteer je de feature ''Declaraties'' en vervolgens druk je boven in het scherm op de +.

Lees hier meer over het indienen van declaraties.

Goedkeuren door teamleiders

Teamleiders krijgen de declaraties van hun team te zien in hun taken. Vervolgens kan de teamleider declaraties goedkeuren van hun eigen team.

Direct verwerken naar je boekhoudpakket

Met een UBL integratie worden declaraties vanuit HoorayHR direct gekoppeld naar het opgegeven boekhoudpakket. Op deze manier heeft de boekhouder direct een overzicht van alle declaraties en wordt de BTW uitsplitsing ook direct meegestuurd.

Lees hier meer over hoe je zo'n koppeling aanmaakt.

Maandelijkse rapportages

Het aantal aantal declaraties en de bijbehorende kosten wordt in dit overzicht op verschillende niveaus getoond. Per label, per team, per persoon en per persoon per label.