Declaraties en reiskosten integraties
Declaraties koppelen via Boekhouding (UBL) integratie

In dit artikel leggen we je uit hoe jij declaraties kunt koppelen met het boekhoudpakket aan de hand van een Boekhouding (UBL) integratie.

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met HoorayHR bieden we de mogelijkheid om declaraties direct te koppelen aan het boekhoudpakket. Zo zijn er verschillende boekhoudpakketten waar we direct mee koppelen, maar is het ook mogelijk om declaraties door te sturen naar het boekhoudpakket aan de hand van een Boekhouding (UBL) integratie.

Dit is mogelijk wanneer jouw boekhoudpakket UBL ondersteunt. De declaraties worden automatisch gesynchroniseerd, waardoor er geen rondslingerende bonnetjes meer zijn en de medewerker op tijd zijn of haar geld zal krijgen.

Wat is een UBL integratie?

Met een UBL integratie worden declaraties vanuit HoorayHR direct gekoppeld naar het opgegeven boekhoudpakket, indien deze UBL ondersteunt. We leggen je graag uit hoe je deze activeert:

1. Login in jullie HoorayHR omgeving

2. Klik in de bovenbalk op "Integraties"

3. Klik op de categorie "Boekhouding"

4. Klik op "Activeren" bij de Boekhouding integratie

5. Vul het e-mailadres van het boekhoudpakket in om daar alle goedgekeurde declaraties te kunnen ontvangen. Vaak biedt het boekhoudpakket deze functionaliteit onder de naam UBL.

Klaar! De UBL integratie is nu geactiveerd. Declaraties die je op de status 'Verwerkt' zet binnen HoorayHR zullen direct doorkomen op het ingevulde e-mailadres.