Documentenbeheer – Uploaden

In dit kennisartikel vertellen we meer over het uploaden van documenten in de feature 'Documentenbeheer'.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als werkgever wil je grip hebben op je hele bedrijf en dus ook alle processen die er lopen. Met documentenbeheer van Hooray is dit kinderspel. Upload documenten, koppel ze aan medewerkers, categorieën en labels en stel herinneringen in één stap.

Uploaden

Er zijn verschillende opties om te uploaden. Zo kun je uploaden vanuit het documentenoverzicht, een categorie-overzicht of zelfs vanuit het dossier van een medewerker.

Geaccepteerde bestandstypen:

Op dit moment ondersteunt HoorayHR de volgende type bestanden:
.doc, .docx, .txt, .rtf, .xls, .xlsx, .jpg, .jpeg, .png, .pdf

Selecteer bestanden

Stap 1: Vanuit het documentoverzicht of een categorie-overzicht, klik op de knop ‘Uploaden’.

Stap 2: Hiermee verschijnt een zogenaamde ‘dropzone’. Je kunt in dit kader je documenten slepen.

Stap 3: Na het selecteren van jouw documenten, wordt je automatisch doorverwezen naar het upload-formulier.

Koppel medewerkers en stel vervaldatums in

Stap 1: Automatische herkenning. Op basis van de bestandsnaam probeert HoorayHR automatisch collega’s te koppelen. Als een gebruiker niet gematcht kon worden, kun jij altijd handmatig de gebruiker selecteren.
Stap 2: Per document kun je gemakkelijk een vervaldatum instellen.

Let op: Upload je direct van profiel van een medewerker, dan staat deze medewerker al in gekoppeld.

Koppel aan een categorie en een label

Stap 1: Selecteer een categorie
Stap 2: Selecteer een tag

Let op: Upload je direct vanuit een categorie, dan staat deze categorie al voor je ingesteld.

Stel herinneringen in

Stap 1: Selecteer de herinneringen. Op basis van de gekozen vervaldatum worden deze herinneringen automatisch verzonden.

Let op: Heb je al eerder in deze categorie geüpload? Dan heeft HoorayHR dit onthouden en toont de voorgaande herinneringen.