Alle collectiesDocumentenbeheerDocumenten beheren
Documenten bekijken, downloaden of bewerken

In dit artikel vertellen we je meer over het bekijken, downloaden en bewerken van documenten in HoorayHR.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel vertellen we je meer over het bekijken, downloaden en bewerken van documenten in HoorayHR. Met de documenten-feature van HoorayHR is het inzien van documenten super gemakkelijk.

Een document bekijken

Een document kan binnen HoorayHR bekeken worden, je hoeft deze niet eerst te downloaden. Heb je een Word-document geüpload? Geen ramp, HoorayHR genereert netjes een PDF zodat jij het document on-the-spot kunt bekijken!

Document downloaden

Klik op de download-knop om het originele bestand te downloaden.

Document bewerken

Alle medewerkers met bewerkrechten in een categorie kunnen een document bewerken. Je kunt hierin dezelfde informatie aanpassen die je tijdens het uploaden gekozen hebt.

Wijzigen kan via het potlood-icoon, waar je vervolgens zaken zoals de naam van het document, de medewerker, categorie en vervaldatum kunt aanpassen.

Document verwijderen

Alle medewerkers met bewerkrechten voor 'alle documenten' in een categorie kunnen een document verwijderen. Dit is onomkeerbaar en kun je doen via Acties → Verwijderen.