Documentenbeheer
Documenten beheren
Documentenbeheer – Document bekijken, downloaden en bewerken
Documentenbeheer – Document bekijken, downloaden en bewerken

In dit artikel vertellen we je meer over het bekijken, downloaden en bewerken van documenten in HoorayHR.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Documentenbeheer van HoorayHR is het inzien van documenten super gemakkelijk. Downloaden is niet meer nodig, bekijk gemakkelijk je bestanden binnen HoorayHR.

Document

Een document kan binnen HoorayHR bekeken worden, je hoeft deze niet eerst te downloaden. Heb je een Word-document geüpload? Geen ramp, HoorayHR genereert netjes een PDF zodat jij het document on-the-spot kunt bekijken!

Document publicatie

In dit kader wordt weergeven:

1. Bij welke medewerker hoort dit document

2. Opmerkingen

3. Status (opgeslagen, gedeeld, gedeeld en verzonden)

4. Wie kan het document inzien (Bekijk hier de pagina over rechten instellen)

5. Vervaldatum

6. Herinneringen

7. Publicatie- en bewerkingsdatum

8. Laatst bijgewerkt door: (gebruiker)

In het voorbeeldscherm presenteert HoorayHR het document. Heb je een Word-document geüpload? Dan wordt hier automatisch een PDF van gegenereerd binnen de HoorayHR-omgeving. Download je het document voor lokaal gebruik? Dan wordt het originele Word-document weer gedownload.

Stap 1: Klik op de download-knop om het originele bestand te downloaden.

Document bewerken

Je kunt ten alle tijden een document (als beheerder) bewerken. Je kunt hierin dezelfde informatie aanpassen die je tijdens het uploaden gekozen hebt.

Stap 1: Klik op ‘Bewerken’.

Stap 2: Je kunt de gerelateerde medewerker van dit document aanpassen.
Stap 3: Kies eventueel een vervaldatum.
Stap 4: Pas de categorie en het label aan.
Stap 5: Je kunt eventueel een opmerking toevoegen.
Stap 6: Pas de herinneringen aan (let op: herinneringen zijn alleen van toepassing als je een vervaldatum hebt gekozen).
Stap 7: Pas de status aan.

Stap 8: Druk op de knop 'Opslaan'.

Document verwijderen

Wil je een document verwijderen?

Stap 1: Klik op ‘Bewerken’.
Stap 2: Klik op ‘Verwijderen’.

Klaar! Het document is nu verwijderd.