Uitleg per rapportage
Wat zie ik in de verlofrapportage?

In dit kennisartikel vertellen we je meer over de mogelijkheid om een Verlofrapportage op te stellen in HoorayHR.

Pien Kuipers avatar
Geschreven door Pien Kuipers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

HoorayHR biedt beheerders en teamleiders een verlofrapportage om volledige grip te krijgen op jouw bedrijf of team. Wil je weten hoeveel verlof er gebruikt is budget? Of Welk hoeveel verlofuren er verlopen zijn dit jaar? Dat zie je hier!

Gelaagdheid

In elke rapportage worden inzichten gepresenteerd op 3 bedrijfsniveaus. Beheerders hebben volledig inzicht in alle collega’s en teams. Teamleiders zien alleen de data van hun eigen team(s).

Het verlofrapportage is opgedeeld in twee verschillende rapportages, namelijk budgetten en verloopinformatie.

Statistieken - Budgetten

Verloftype - Het verloftype per gebruiker

Alle verloftypes per gebruiker voor het ingestelde jaar.

Uur meegenomen - Het aantal meegenomen uren

Het aantal meegenomen uren per verloftype.

Uur ontvangen - Het aantal ontvangen uren

Het aantal ontvangen uren per verloftype.

Uur verlopen - Het aantal verlopen uren

Het aantal verlopen uren per verloftype.

Uur gebruikt - Het aantal gebruikte uren

Het aantal gebruikte uren per verloftype.

Uur beschikbaar - Het aantal beschikbare uren

Het aantal beschikbare uren per verloftype.

Statistieken - Verloopinformatie

Ontvangen in jaar - Het jaar waarin het verlof ontvangen is

Het jaar waarin het verlof ontvangen is per gebruiker.

Verloftype - Het verloftype

Het verloftype waarvan de uren gaan verlopen.

Verloopdatum - De verloopdatum

De verloopdatum van het verloftype.

Ontvangen - Het aantal ontvangen uren

Het aantal ontvangen uren voor het verloftype

Aantal uur - Het aantal uur dat gaat verlopen

Het aantal uren van het verloftype dat op de verloopdatum gaat verlopen.

Filteren

Standaard staan alle overzichten op het huidige jaar. Wil je de gegevens inzien van een specifieke periode? Gebruik de filter en navigatie om gemakkelijk door de periode’s te klikken.

Exporteren

Wil je het overzicht van een bepaalde periode exporteren? Klik dan, nadat je het gewenste overzicht hebt opgezocht, op het Excel icoon.