Verlofbudgetten
Waar vind ik een overzicht van alle budgetten?

In dit artikel laten we je zien waar je het overzicht van alle actuele verlofbudgetten kunt vinden.

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De verlofbudgetten vind je op twee plekken terug! Beide locaties zullen we hieronder stap voor stap toelichten.

Overzicht van alle budgetten per verloftype

In het algemene overzicht kun je per verloftype zien hoeveel budget er in totaal nog beschikbaar is. Je vindt deze pagina onder Verlof → Budgetten.

Op deze pagina krijg je een totaaloverzicht van alle huidige budgetten van medewerkers die het gekozen verloftype hebben toegewezen. Je kunt op een budget-rij klikken om naar het betreffende verlofbudget-rapport te gaan.

Budgetten per medewerker

Per collega is het inzichtelijk hoeveel verlof er per verloftype nog beschikbaar is.

Stap 1. Ga naar 'Collega's'

Stap 2. Selecteer hier de juiste collega

Stap 3. Kies hier voor 'Verlof'

Stap 4. De pagina opent automatisch in het tabblad 'Budgetten'

Je vind hier alle budgetten van de medewerker. Je kunt op een item klikken om naar het betreffende verlofbudget-rapport te gaan. Ook is het mogelijk om toewijzingen van het verloftype te beheren.