SalarFusion integratie
SalarFusion integratie: loonstroken ophalen

In dit artikel vind je alle stappen om de loonstroken en jaaropgaven vanuit SalarFusion te koppelen met HoorayHR

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de SalarFusion integratie is het ook mogelijk om loonstroken en jaaropgaven op te halen in HoorayHR. In dit artikel vertellen we je meer over hoe je dit binnen de koppeling inricht.

Koppel je SalarFusion omgeving met HoorayHR

De eerste stap is het koppelen van de omgeving van SalarFusion en HoorayHR. Wil je daarmee starten? Kijk dan op deze pagina voor alle stappen.

Loonstroken ophalen

Heb je de integratiestappen al doorlopen? Dan kun je verder met de volgende stappen voor het ophalen van de loonstroken.

Automatische import

Binnen de integratie kun je instellen dat de loonstroken op een vaste dag wordne opgehaald vanuit SalarFusion.

Stap 1: Navigeer via het HoorayHR Dashboard naar 'Integraties'.

Stap 2: Navigeer naar de SalarFusion integratie en klik vervolgens op 'Instellingen'.

Stap 3: Je ziet hier het integratieoverzicht. Navigeer naar 'Loonstroken'.

Stap 4: Zet het vinkje aan en geef hier de dag van de maand aan wanneer je loonstroken automatisch wilt ophalen vanuit SalarFusion.

Stap 5: Klik op 'Opslaan'. De loonstroken worden vanaf dan op de opgegeven datum voor je opgehaald en klaargezet in 'Documenten'.

Als het tijd is om de loonstroken met de medewerkers te delen, kun je daarvoor naar 'Documenten' gaan en hier per medewerker de loonstrook delen en eventueel een notificatie sturen.

Stap 1: Ga naar 'Documenten'

Stap 2: Klik op de categorie 'Loonstroken'

Stap 3: Open de loonstrook van een medewerker

Stap 4: Klik naar de knop Bewerken op het pijltje

Stap 5: Kies voor 'Deel met medewerker' of 'Medewerker + notificatie'. Bij de laatste optie krijgt de medewerker ook daadwerkelijk een melding!

Handmatig ophalen

Je kunt de loonstroken ook handmatig ophalen.

Stap 1: Navigeer via het HoorayHR Dashboard naar 'Integraties'.

Stap 2: Navigeer naar de SalarFusion integratie en klik vervolgens op 'Instellingen'.

Stap 3: Je ziet hier het integratieoverzicht. Navigeer naar 'Loonstroken'.

Stap 4: Navigeer naar onder in dit scherm.

Stap 5: Geef de maand en het jaar op, waarna je via de knop 'Importeer handmatig' de loonstroken en/of jaaroverzichten handmatig kunt ophalen vanuit SalarFusion.

De loonstroken zie je direct onder 'Documenten' staan in HoorayHR! Wil je de loonstroken delen met de medewerkers? Volg dan onderstaande stappen:

Stap 1: Ga naar 'Documenten'

Stap 2: Klik op de categorie 'Loonstroken'

Stap 3: Open de loonstrook van een medewerker

Stap 4: Klik naar de knop Bewerken op het pijltje

Stap 5: Kies voor 'Deel met medewerker' of 'Medewerker + notificatie'. Bij de laatste optie krijgt de medewerker ook daadwerkelijk een melding!

Tip! De beheerder ontvangt een mail wanneer de import vanuit SalarFusion is uitgevoerd. Hierin wordt ook meegenomen hoeveel loonstroken er geïmporteerd zijn en wat de eventuele foutmeldingen zijn.

De loonstrook wordt ook automatisch aan het Label “maand-jaar” gekoppeld.