SalarFusion integratie
SalarFusion integratie: activeren

In dit artikel vertellen we je meer over wat je met de koppeling tussen HoorayHR en SalarFusion kunt en hoe je de koppeling kunt activeren.

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de koppeling tussen HoorayHR en SalarFusion wordt het nog makkelijker om je salarisadministratie op orde te houden. Je kunt de integratie via twee wegen activeren om deze uiteindelijk via HoorayHR te koppelen: via het werkgeversportaal of SalarFusion portaal. Beide manieren zullen we hieronder stap voor stap toelichten.

Koppeling activeren via werkgeversportaal

Log je in via het werkgeversportaal? Dan kun je de koppeling als volgt activeren:

1. In het werkgeversportaal

1. Log in in het werkgeversportaal

2. Klik rechtsboven op je profielfoto > 'Accountinstellingen'

3. Onder 'Koppelingen' zie je hier een tegel met 'HoorayHR' staan; activeer deze.
    Staat de HoorayHR tegel niet tussen de koppelingen? Neem dan contact op met degene die het werkgeversportaal beheert, de integratie moet waarschijnlijk eerst nog worden geactiveerd voor jouw omgeving.

4. Klik na het activeren op het tandwiel icoontje.

5. Als er nog geen API key is gegenereerd:
    - Genereer de API key en klik vervolgens op Opslaan
    - Kopieer de tekst alvast naar je klembord, die heb je later nog nodig

2. Activeer de koppeling in HoorayHR

1. Klik in jouw HoorayHR omgeving in de bovenbalk op 'Integraties'

2. Zoek de integratie op in de lijst

3. Klik op de blauwe knop 'Activeren'

Vervolgens opent een wizard in HoorayHR met 7 stappen.

In de 5e stap van de wizard synchroniseer je de profielen.

Je kunt hier 2 type gebruikers aanmaken:

A) Nieuwe gebruikers in HoorayHR aanmaken door de collega’s in SalarFusion kolom te koppelen met ‘Nieuwe gebruiker’ in de HoorayHR kolom.
B) Bestaande HoorayHR gebruikers koppelen door hun namen te selecteren in de kolom HoorayHR bij de juiste naam in de SalarFusion kolom.

Dit is standaard ingevuld, maar controleer het nog even goed en klik op ‘Volgende’ om door te gaan.

In stap 6 van de wizard kun je aangeven of je de loonstroken wilt synchroniseren. Zet het schuifje aan als dit van toepassing is en klik op ‘Volgende’.

Je kan dit nog altijd op een later moment wijzigen in de instellingen van de integratie.

En je bent klaar! Klik op ‘Let’s go’ op de wizard af te sluiten

Koppeling activeren via SalarFusion portaal

Log je niet in via het werkgeversportaal, maar direct via het SalarFusion portaal? Dan kun je de koppeling als volgt activeren:

In het SalarFusion portaal

1. Log in in het SalarFusion portaal

2. Klik rechtsboven op het icoon met de tegeltjes (Digitaal Beheer)

3. Klik hierna op 'Instellingen'

4. In het overzicht zie je hier een tegel met 'HoorayHR' staan; activeer deze

5. Klik na het activeren op het tandwiel icoontje

6. Als er nog geen API key is gegenereerd, doe dat dan en kopieer deze tekst naar je klembord

Gerelateerde zoekwoorden: Salar, Fusion