Algemeen
Loonstroken opslaan en versturen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij als werkgever een goede indruk maken? Het up-to-date houden van het personeelsdossier van jouw medewerkers is hierin erg belangrijk en is super gemakkelijk te doen met HoorayHR. Naast verlof, verzuim en uren sla je ook loonstroken en jaaroverzichten snel en gemakkelijk op. Én verstuur je deze naar al jouw collega's met 1 druk op de knop.

Loonstroken-inbox

Als beheerder kun jij vanuit documenten diverse acties doen, waaronder loonstroken uploaden, opslaan, versturen en natuurlijk verwijderen. Jouw werknemers krijgen direct een seintje van hun nieuwe loonstrook én hun personeelsdossier is bijgewerkt. Easy-peasy!

Standaard gebruikers (collega's) kunnen niet zelf hun loonstroken uploaden, dit kan alleen een beheerder of iemand met de juiste feature-rechten.

Loonstroken binnen een personeelsdossier

Collega's vinden binnen hun eigen profiel een overzicht van al hun loonstroken en jaaroverzichten. Navigeer naar Documenten > Loonstroken. Deze wordt automatisch bijgewerkt wanneer een beheerder een nieuwe loonstrook of jaaroverzicht klaarzet.

Loonstroken uploaden, opslaan én direct versturen

Geaccepteerde bestandsformaten zijn:
.doc, .docx, .txt, .rtf, .xls, .xlsx, .jpg, .png en .pdf.

1. Ga naar documenten en klik op categorie 'Loonstroken'.

2. Klik op 'Uploaden' Selecteer meerdere bestanden (je kunt ze ook in het venster slepen).
    Tip: Op basis van de bestandsnaam (het bestand zelf wordt nooit gescand) probeert HoorayHR zelf de juiste collega te selecteren.

3. Kies direct voor welke periode deze loonstroken gelden.

4. Check je zelf nog even of de periode ook goed staat?

5. Uploaden maar!

6. Vergeet niet na de controle alle documenten ook te delen met jouw collega's.