Persoonlijke ontwikkeling
Verslaglegging
Hoe maak ik een template aan voor verslaglegging?

In dit kennisartikel leggen we je uit hoe je een template aan kunt maken voor verslaglegging in de feature 'Persoonlijke Ontwikkeling'.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als beheerder is het mogelijk om templates samen te stellen. Zo heb je altijd een vast format voor jouw terugkerende HR-processen, zoals eindejaarsgesprekken, 1-op-1 gesprekken, tussentijdse evaluaties, etc. Jouw teamleiders en medewerkers kunnen vanuit deze bibliotheek gemakkelijk een verslag starten! Handig en super snel!

Templates maken voor persoonlijke ontwikkeling

1. Selecteer in het hoofdmenu ‘Ontwikkeling’.

2. Selecteer vervolgens ‘Templates’ in het submenu.

3. Klik op de knop ‘Nieuwe template’.

4. Geef de template een naam. Bijvoorbeeld ‘Functioneringsgesprek tussentijds’. Bovendien is het mogelijk om een beschrijving mee te geven aan een template.

5. Voeg je eerste vragen toe. Je kunt kiezen uit open vragen, schaalvragen en meerkeuzevragen.

6. Zet je vragen eventueel in de juiste volgorde door ze te slepen.

7. Tot slot selecteer je de knop ‘Opslaan’.

Done! Jouw template kan nu gebruikt worden om een verslag aan te maken.