Hoe maak ik een doel aan?

In dit kennisartikel leggen we je aan de hand van een video uit hoe je een doel aan kunt maken in de feature 'Persoonlijke Ontwikkeling'.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

HoorayHR biedt een perfecte stok achter de deur om voortgang te boeken met jouw doelen of die van je medewerkers. Met de ‘Ontwikkeling’ feature van HoorayHR, kunnen, beheerders, teamleiders en collega’s gemakkelijk een doel aanmaken. In dit artikel lees je hoe je een (sub)doel aanmaakt voor jezelf of die van je collega’s.

Doelen aanmaken als beheerder of teamleider

1. Selecteer in het hoofdmenu ‘Ontwikkeling

2. Selecteer in het submenu ‘Doelen

3. Kies vervolgens ‘Doel toevoegen’.

4. Geef het doel een titel, omschrijving en een eventuele deadline. Kies vervolgens wie er verantwoordelijk is voor het opgestelde doel.

5. Na het opslaan van dit hoofddoel, kun je taken toevoegen! Geef een naam per taak en optioneel een omschrijving. Klik vervolgens op opslaan.

6. Je kunt taken ook herschikken door deze te slepen naar de juiste plek.

Een doel aanmaken als werknemer

1. Selecteer in het hoofdmenu ‘Mijn profiel’

2. Selecteer in het submenu de knop ‘Ontwikkeling’

3. Kies vervolgens ‘Doel toevoegen

4. Geef het doel een naam, omschrijving en een eventuele deadline.

5. Na het opslaan van jouw hoofddoel, kun je subdoelen toevoegen! Geef een naam aan het subdoel en optioneel een omschrijving. Klik vervolgens op opslaan.

6. Je kunt de volgorde van je taken nog aanpassen door deze te slepen.

Taken afvinken en doel afronden.

1. Selecteer het doel die je wilt bewerken.

2. Rond een taak af door middel van de checkbox

3. Foutje gemaakt? Het is gelukkig mogelijk om een taak toch weer te ‘ontvinken’.

4. Alle taken afgerond? Dan is het tijd om het doel af te ronden. Klik rechtsboven op de button ‘Acties’. Klik vervolgens op afronden, waarna het doel is afgerond.

5. Alle afgeronde doelen zijn terug te vinden in het overzicht, met hierbij de exacte datum wanneer dit doel is afgerond!