Feestdagen
Feestdagen - Collega's toewijzen aan een schema

In dit artikel vertellen we je meer over het toewijzen van collega's aan een schema in Feestdagen

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om een schema met de betreffende feestdagen te koppelen aan een of meerdere collega’s. Hieronder vind je de stappen voor het toewijzen.

Nieuwe HoorayHR gebruikers

Het feestdagen schema die als “standaard” staat ingesteld, wordt automatisch toegewezen aan collega’s die nieuw worden aangemaakt binnen Hooray. Een schema als “standaard” instellen gaat als volgt:

Stap 1. Ga naar Verlof en kies hier voor Feestdagen

Stap 2. Klik op het schema die je wilt verwijderen.

Stap 3. Klik rechtsboven in het schema op de drie puntjes.

Stap 4. Kies uit dit menu voor ‘Maak standaard schema’.

Vanaf dat moment zullen nieuwe collega’s die aan Hooray worden toegevoegd, automatisch de feestdagen toegekend krijgen die onder dit schema vallen.

Bestaande HoorayHR gebruikers

Ook collega’s die al in HoorayHR zijn toegevoegd, kun je apart toekennen aan een schema. Dit doe je als volgt:

Stap 1. Ga naar Verlof en kies hier voor Feestdagen

Stap 2. Klik op het feestdagen schema waar je een of meerdere collega’s aan toe wilt voegen.

Stap 3. Kies vervolgens voor de tab ‘Collega’s’

Stap 4. Klik op de button ‘Collega’s toewijzen’

Stap 5. Vink hier de collega(’s) aan die je toe wilt voegen aan het schema waar je in zit en klik op ‘Toewijzen’
Stap 6. Klik als laatste op 'Opslaan'