Binnen HoorayHR zijn er 4 gebruikerstypen met verschillende rechten:

Beheerder: veelal de werkgever, office manager of HR medewerker

Teamleider: specifiek voor teamleiders, managers, afdelingshoofden of locatiemanagers

Gebruiker/collega: een rol specifiek voor medewerkers

Gearchiveerde gebruiker/collega: een rol voor een vertrokken collega

Teamleider instellen

Stap 1: teams aanmaken

Om een teamleider toe te wijzen, moet er eerst een team zijn.

Om een team aan te maken ga je via Collega’s naar Teams. Hier kun je in één keer meerdere teams aanmaken.

Stap 2:

Selecteer naast de teamnaam in de tweede kolom de teamleider.

Wijs één of meerdere teamleiders toewijzen aan een team. Wijs je meerdere teamleiders aan, dan ontvangen alle teamleiders de verlofaanvragen uit het betreffende team.

Stap 3:

Wil je teams inrichten? In dit artikel helpen we je hier graag verder!

Beheerder instellen

Stap 1 :

Open het profiel van jouw collega die beheerdersrechten moet krijgen.

Stap 2:

Onderaan deze pagina zie de sectie ‘beheer en rechten’

Stap 3:

Selecteer ‘beheerder’ bij Rol.

Stap 4:

Sla het profiel op

Stap 5:

Jij bent klaar, informeer nu de nieuwe beheerder!