Collega's uitnodigen

In dit artikel vertellen we je hoe je jouw collega's uitnodigt om HoorayHR in gebruik te nemen.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je collega’s toegevoegd, maar hebben zij nog geen uitnodiging ontvangen om zelf aan de slag te gaan in HoorayHR? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Hieronder vind je alle mogelijkheden stap voor stap beschreven.

Dashboard

1. Ga naar het Dashboard

2. Klik in het overzicht boven rechts op ‘Taken’

3. Je kunt hier via het dropdown bij ‘Uitnodigingen’ een uitnodiging en eventueel ook een reminder versturen van de uitnodiging via ‘Herinnering sturen’.

Profiel van collega

1. Klik in het linker menu op ‘Collega’s’.

2. Selecteer de collega waar je een uitnodiging naartoe wilt sturen.

3. Klik vervolgens op ‘Overzicht’.

4. Klik op deze pagina op het pijltje naast ‘Nog niet uitgenodigd’.

5. Als je vervolgens op 'Uitnodigen' klikt zal de status van deze collega op het Dashboard hiermee ook direct veranderen van ‘niet uitgenodigd’ naar ‘uitgenodigd’

Nieuw collega toevoegen

Na het aanmaken van een collega stuur je je collega via het dashboard of zijn/haar profiel de uitnodiging.