Hoe kan ik 2FA deactiveren?

In dit kennisartikel vertellen we hoe 2FA met Google Authenticator te deactiveren is.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je je telefoon kwijtgeraakt? Kan je nu je HoorayHR account niet meer in? Volg dan de volgende stappen om 2FA te resetten.

NB: ben je de enige admin binnen je bedrijf en je 2FA kwijt? Dan moet je alsnog contact opnemen met support

Let op: 2FA resetten kunnen alleen beheerders doen.

Heb je zelf geen adminrechten, vraag dit dan aan je beheerder.

1. Navigeer naar het profiel van de account die gereset moet worden.

2. Selecteer vervolgens ‘Instellingen’

3. Onder de 2FA optie zie je dan een knopje om te resetten.

4. Selecteer deze knop

5. Deze collega ontvangt nu een email. Als er op de link in dit mailtje geklikt wordt, is de 2FA uitgeschakeld.

Let op, dit is één dag geldig.