Reiskosten indienen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: In het declaratie-overzicht, klik je op de ‘Reiskosten’.

Stap 2: Klik vervolgens op 'Reiskosten toevoegen'.
Stap 3: Selecteer om welke ‘collega’ het gaat.

Stap 4: Voeg eventueel een opmerking toe.
Stap 5: Kies een ‘label’.

Per rit:
Stap 6: Vul de datum van de gemaakte reis in.
Stap 7: Vul het adres van het vertrekpunt van de reis in het 'Van' veld in.

Stap 8: Vul daarna het adres van de eindbestemming in het 'Naar' veld in.

Stap 9: Als de heen- en terugreis hetzelfde is, kun je het vinkje bij 'Retour' aanzetten. let op: Deze optie is uitgeschakeld als je meer dan twee adressen hebt.
Stap 11: Teamleiders en beheerders kunnen direct een status meegeven bij het opslaan.

Let op! 'Concept' is een nieuwe status die alleen binnen reiskosten inzetbaar is. Door de ingediende ritten als concept op te slaan, kun je ritten stapelen en bijvoorbeeld aan het einde van de maand alle gemaakte ritten in 1 keer indienen.

Lees hier meer over hoe HoorayHR het aantal kilometers voor de reiskostenvergoeding berekend.

Stap 12: Om de declaratie daadwerkelijk in te dienen, kunnen teamleiders en beheerders kiezen voor een status, behalve 'concept'. Done! De declaratie is nu ingediend.