Nmbrs integratie: kostenplaats synchroniseren

In dit kennisartikel vertellen we je hoe je de kostenplaatsen vanuit Nmbrs kunt synchroniseren met HoorayHR.

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werkt jouw organisatie met kostenplaatsen en is jouw HoorayHR omgeving gekoppeld met Nmbrs? Je kunt nu heel eenvoudig de kostenplaatsen voor werknemers synchroniseren met Nmbrs.

Hieronder vind je eerst de stappen voor het activeren van de kostenplaats als profielveld bij een collega en daarna het selecteren van de juiste kostenplaats in het profiel.

Activeren van 'kostenplaats' in de Nmbrs instellingen

Ga naar 'Integraties' en kies hier voor de Nmbrs 'Instellingen'.

Let op! Heb je nog geen koppeling met Nmbrs? Lees dan hier hoe je deze koppelt aan HoorayHR.

1. Kies bij het menu van de Nmbrs instellingen voor 'Kostenplaatsen'.

2. Zet het schuifje aan (tot deze groen is) en klik daarna op 'Opslaan'.

We hebben met bovenstaande stappen het profielveld 'Kostenplaats' geactiveerd bij de collega's in hun profiel. Nu gaan we naar het profiel van de collega's en daar zorgen dat kostenplaats wordt toegevoegd.

Juiste kostenplaats koppelen aan een collega

Het is essentieel dat de synchronisatie met Nmbrs bij de collega's aan staat. Dit kun je controleren bij een collega via Profiel > Instellingen onder het kopje 'Integraties'. Staat hier het schuifje op groen? Dan kan de kostenplaats gesynchroniseerd worden.

Let op! Is het schuifje uit bij een bepaalde collega? Zet deze dan alsnog aan om het profiel te synchroniseren. Lees hier welke profielvelden allemaal gesynchroniseerd worden bij het activeren van de sync tussen Nmbrs en HoorayHR.

Het profielveld 'Kostenplaats' is nu toegevoegd. Zodra je klikt op de knop 'Kostenplaats toevoegen', kun je de juiste kostenplaats bij de juiste collega selecteren.

Kies je de juiste kostenplaats uit de bestaande opties en klik op 'Opslaan'.

Wil je een nieuwe kostenplaats toevoegen. Klik dan op 'Kostenplaats toevoegen' en geef de juiste naam + het juiste percentage op. Je kunt er ook voor kiezen om deze nieuwe kostenplaats als standaard optie te maken, door het vinkje voor 'standaard' aan te zetten.

En zo zorg je ervoor dat je de kostenplaatsen koppelt aan de juiste collega tussen Nmbrs en HoorayHR!

Wat wordt er gesynchroniseerd naar HoorayHR?

De volgende bestanden en data worden geïmporteerd:

• Kostenplaatsen