Wat leuk dat je gebruik wilt maken van de HoorayHR Visma Nmbrs koppeling! Met onze Visma Nmbrs koppeling wordt de in- en uitdiensttredingsflow volledig ondersteund. We synchroniseren eenvoudig gegevens van en naar Visma Nmbrs. Hierdoor is er bijna geen handmatig werk meer nodig! Je kunt zelf een keuze maken welke gegevens je doorstuurt naar Visma Nmbrs. We helpen je er graag bij!

Voordat je gaat beginnen:

Voordat je gaat koppelen met Visma Nmbrs, zorg dat alle gegevens kloppend en correct zijn.

Let op de volgende punten:

1. Staan alle gebruikers in Visma Nmbrs?

2. Hebben alle gebruikers in Visma Nmbrs een ‘voornaam’, ‘achternaam’ en een geldig en unieke ‘e-mailadres’ en ‘BSN’.

3. Kloppen de roosters (werkschema’s) van alle gebruikers

4. Belangrijk: staan de juiste rechten ingesteld in Visma Nmbrs? Lees hier welke rechten dat precies moeten zijn.

Nmbrs koppeling activeren

Via het integratie overzicht activeer je als beheerder gemakkelijk nieuwe integraties. Voordat je de stappen volgt om te authentiseren, heb je van Visma Nmbrs een API-token nodig. In dit kennisartikel van Nmbrs wordt uitgelegd hoe je deze kan aanvragen.

Stap 1: Ga naar het integratie overzicht

Stap 2: Klik op ‘activeer integraties

Stap 3: Kies voor Visma Nmbrs

Stap 4: Klik op ‘installeren’.

Stap 5: Volg de 11 stappen in de wizard.

1: Algemeen
2: Account gegevens invullen
3: Werkschema's synchroniseren (roosters)
4: Contracten synchronisatie
5: Loonstroken
6: Uren uitbetalen
7: Profielen synchroniseren
8: Salaris
9: Functies
10: Kostenplaatsen

Done! De integratie met Visma Nmbrs is nu voltooid.

Nmbrs koppeling aanpassen

Wanneer je de Visma Nmbrs integratie hebt geactiveerd, kun je deze altijd nog aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een synchronisatie van verzuim uitschakelen? Geen ramp. Volg de onderstaande stappen.

Stap 1: Ga naar het integratie overzicht

Stap 2: Klik op ‘Instellingen’ in het Visma Nmbrs tegeltje.

Stap 3: Kies een van de tabs

Stap 4: Volg de instructies

Done! De integratie met Visma Nmbrs is nu bijgewerkt.