Hoe start ik met de HoorayHR x Nmbrs koppeling?

In dit kennisartikel vertellen we je hoe je de koppeling met Nmbrs en HoorayHR kunt activeren.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van de HoorayHR Nmbrs koppeling!

Met onze Nmbrs koppeling wordt de in- en uitdiensttredingsflow volledig ondersteund. We synchroniseren eenvoudig gegevens van en naar Nmbrs. Hierdoor is er bijna geen handmatig werk meer nodig!

Je kunt zelf een keuze maken welke gegevens je doorstuurt naar Nmbrs. We helpen je er graag bij!

Voordat je gaat beginnen:

Voordat je gaat koppelen met Nmbrs, zorg dat alle gegevens kloppen en correct zijn.

Let op de volgende punten:

1. Staan alle gebruikers in Nmbrs?

2. Hebben alle gebruikers in Nmbrs een
    - voornaam
    - achternaam
    - geboortedatum
    - een geldig en unieke e-mailadres en
    - BSN

3. Kloppen de roosters (werkschema’s) van alle gebruikers?

Belangrijk: Staan alle rechten aan in Nmbrs? Lees hier waar je de rechten kunt aanzetten in Nmbrs.

Nmbrs koppeling activeren

Voordat je de stappen volgt om te authenticeren, heb je van Nmbrs een API-token nodig. In dit kennisartikel van Nmbrs wordt uitgelegd hoe je deze kan aanvragen (in de meeste gevallen is de beheerder van jullie Nmbrs omgeving in staat om deze op te halen).

Via het integratie overzicht activeer je als beheerder gemakkelijk nieuwe integraties.

1. Login in jullie HoorayHR omgeving

2. Klik in de bovenbalk op "Integraties"

3. Zoek de integratie op in de lijst en klik op de blauwe knop "Activeren"

4. Volg de 11 stappen in de wizard.

Overzicht synchronisatie opties

• Algemeen

• Account gegevens invullen

• Werkschema's synchroniseren (roosters)
    (alles wat er vanaf het gekozen datum in Nmbrs beschikbaar is word opgehaald)

• Contracten synchronisatie
    (alles wat er vanaf het gekozen datum in Nmbrs beschikbaar is word opgehaald)

• Loonstroken
    (op welke dag in de maand moet de import plaatsvinden)

• Uren uitbetalen
    (optioneel, je kan de uurcodes later nog instellen)

• Profielen synchroniseren
    (verplicht voor de integratie, deze functie kan je niet uitschakelen)

• Salaris
    (alles wat er vanaf het gekozen datum in Nmbrs beschikbaar is word opgehaald)

• Functies
    (je kan functies ophalen uit Nmbrs zodra een Debiteur gekozen is via "Account")

• Kostenplaatsen
    (optioneel, je kan de kostenplaatsen later nog instellen)

Done! De integratie met Nmbrs is nu voltooid.

Nmbrs koppeling aanpassen

Wanneer je de Nmbrs integratie hebt geactiveerd, kun je deze altijd nog aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een synchronisatie van salaris uitschakelen? Geen ramp. Volg de onderstaande stappen.

1. Klik op ‘Instellingen’ in het Nmbrs tegeltje.

2. Kies een van de tabs

3. Volg de instructies

Done! De integratie met Nmbrs is nu bijgewerkt.

Gerelateerde zoekwoorden: nmbrs api, nmbrs api token, nmbrs token, api token nmbrs, api token genereren