Sign - CM.com integratie
Activeren integratie Sign van CM.com met HoorayHR

In dit kennisartikel vertellen we je hoe je de integratie Sign van CM.com kunt activeren met HoorayHR.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de integratie tussen Sign van CM.com en HoorayHR kun je eenvoudig documenten vanuit HoorayHR digitaal ondertekenen. Een handige integratie om bijvoorbeeld arbeidscontracten van een nieuwe medewerker ‘remote’ te laten ondertekenen. Het activeren van de integratie met Sign van CM.com is eenvoudig.

Sign van CM.com prijzen

Je kunt eenvoudig een abonnement afsluiten bij Sign van CM.com, waarbij je per ondertekend document betaald (pay-per-use). De Prijs is 1.10 € per succesvol ondertekend document.

Aanmeldprocedure

Om de integratie met CM.com Sign te activeren kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij HoorayHR; indien u geen directe contactpersoon heeft neem dan gerust contact op via de chat met HoorayHR.

CM.com zal vervolgens een order versturen en na ondertekening worden credentials gedeeld. Een Client ID en een secret ID. Deze codes moeten ingevoerd worden in HoorayHR en vervolgens kunt u gebruik maken van CM.com Sign!

Let op! U moet zelf GEEN bundel kopen. Deze bundels zijn niet bruikbaar in HoorayHR en kunnen achteraf niet gecrediteerd worden.

Integratie Sign van CM.com & HoorayHR activeren

Zodra je een account hebt voor Sign van CM.com kun je aan de slag met het koppelen van CM.com aan HoorayHR. Volg de volgende stappen en onderteken binnen een paar minuten je eerste document!

1. Login in jullie HoorayHR omgeving

2. Klik in de bovenbalk op "Integraties"

3. Zoek de integratie op in de lijst en klik op de blauwe knop "Activeren"

4. Vul in de wizard de keyId en Secret (Deze ontvang je direct na het aanvragen van een CM.com account. Heb je deze niet ontvangen, neem dan even contact op met support van CM.com)

5. Done!

Je kunt nu aan de slag om documenten digitaal te ondertekenen. Wil je weten hoe dit werkt, check even het kennisartikel ‘Hoe werkt digitaal signeren van een document?.

Integratie Sign van CM.com uitschakelen

Om de integratie met Sign van CM.com uit te schakelen, volg je de volgende stappen:

1. Ga naar het integratie overzicht in de applicatie

2. Klik op Instellingen bij de actieve CM.com integratie

3. Open het pijltje naast het Opslaan knopje en kies voor ‘Uitschakelen

Let op: Gesigneerde documenten (en certificaten) blijven altijd beschikbaar voor gebruikers binnen HoorayHR.