Integraties
Nmbrs integratie
Nmbrs integratie: gebruikers uit Nmbrs koppelen aan HoorayHR gebruikers
Nmbrs integratie: gebruikers uit Nmbrs koppelen aan HoorayHR gebruikers

Hoe zijn de gebruikers uit Nmbrs te koppelen aan HoorayHR gebruikers? In dit kennisartikel helpen we je verder!

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze eenmalige stap tijdens het activeren van de koppeling is het mogelijk om gebruikers uit Nmbrs (het gekozen bedrijf) te importeren of te koppelen aan bestaande HoorayHR gebruikers.

Indien je al een bestaande Nmbrs integratie in je HoorayHR account hebt, lees dan in dit artikel hoe je nieuwe collega's uit Nmbrs kunt toevoegen.

Nmbrs gebruiker koppelen aan een bestaande HoorayHR gebruiker

1. In de linkerkolom staan alle bestaande Nmbrs gebruikers. Selecteer het vinkje bij de gebruikers die je wilt importeren.

2. In de rechterkolom staan alle huidige en actieve HoorayHR gebruikers

3. In de rechterkolom selecteer je welke gebruikers aan elkaar wilt koppelen

4. Controleer dit goed! Dit is achteraf niet aan te passen.

Done! Jouw gebruikers zijn nu aan elkaar gekoppeld.

Nmbrs gebruiker als nieuwe HoorayHR gebruiker toevoegen

1. In de linkerkolom staan alle bestaande Nmbrs gebruikers. Selecteer het vinkje bij de gebruikers die je wilt importeren.

2. In de rechterkolom staan alle bestaande HoorayHR gebruikers

3. In de rechterkolom selecteer je ā€˜Nieuwe gebruikerā€™.

Done! Jouw Nmbrs gebruikers worden nu als nieuwe HoorayHR gebruikers aangemaakt.

(Nieuwe) HoorayHR gebruiker synchroniseren met Nmbrs.

Na het activeren van de Nmbrs integratie, zul je hoogstwaarschijnlijk nieuwe gebruikers gaan toevoegen. Deze gebruikers worden niet automatisch gesynchroniseerd naar Nmbrs. Hiervoor is een handmatige stap nodig.

Lees dit artikel als je een (nieuwe) HoorayHR gebruiker in Nmbrs wilt toevoegen.

Gebruikers vanuit Nmbrs achteraf synchroniseren met HoorayHR

Met de HoorayHR Nmbrs integratie is het ook mogelijk om gebruikers achteraf te koppelen en te synchroniseren. Wanneer je de gebruiker hebt aangemaakt in Nmbrs, kun je de volgende stappen volgen:

1. Navigeer naar 'Collega's' en klik op 'Collega toevoegen'

2. Klik naast 'Voeg toe' op het pijltje

3. Selecteer de optie 'Importeer van Nmbrs'.

Je ziet hier alle collega's in de Nmbrs omgeving die nog niet gekoppeld zijn aan een HoorayHR gebruiker. Maak een nieuwe gebruiker aan, of kies een collega uit de lijst aan wie je de Nmbrs gebruiker wilt koppelen en klik op 'Importeren'.

Done! De collega is nu achteraf gekoppeld vanuit Nmbrs!
ā€‹

Gerelateerde zoekwoorden: Nmbrs collega, Nmbrs profiel koppelen, Nmbrs import, Nmbrs profiel importeren, nieuwe collega Nmbrs