Activeren/deactiveren

Let op: profielen worden altijd gesynchroniseerd. Het deactiveren van profielen is niet mogelijk.

Wanneer wordt er gesynchroniseerd naar Visma Nmbrs

Wanneer een profiel in sync is, wordt Visma Nmbrs bij elke update van het profiel geupdated. Het status-icoontje laat zien wanneer het item voor het laatst is gesynchroniseerd en of deze gelukt is.

Wat wordt er gesynchroniseerd naar Visma Nmbrs?

De volgende velden worden gesynchroniseerd:

1. Profiel

  • Roepnaam

  • Voornamen

  • Voorletters

  • Tussenvoegsel

  • Achternaam

  • Functie

  • Team

  • Indiensttreding datum

  • Uitdiensttreding datum

  • Geboortedatum

  • Geboorteplaats

  • Geboorteland

  • Geslacht

  • Nationaliteit

  • Huwelijkse staat

2. Contactgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • PrivĂ© e-mailadres

3. NAW

  • Straat

  • Huisnummer

  • Toevoeging

  • Postcode

  • Woonplaats

  • Land

4. Contactgegevens voor noodgevallen

  • Naam

  • Relatie

  • Telefoonnummer

5. Bankgegevens

  • Iban

  • Ten name van

6. Loonadministratie

  • Kostenplaatsnummer

  • BSN nummer

  • Werknemersnummer

Heb je het antwoord gevonden?