Loket.nl integratie
De juiste Loket.nl API-rechten instellen

In dit kennisartikel helpen we je om de juiste Loket.nl API-rechten in te stellen.

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de integratie te activeren, maak je in Loket.nl op werkgeverniveau een nieuwe gebruiker aan met onderstaande rechten. Bij het activeren van de integratie log je vervolgens in met deze gebruiker.

Voor uitleg over hoe je deze rechten binnen Loket.nl kunt instellen, raadpleeg het volgende artikel van Loket.nl: "Rechten toekennen werkgevergebruiker"

Overzicht benodigde rechten

Om de integratie integratie heb je de in ieder geval de volgende rechten nodig:

• Beheer HRM

• Beheer diverse vaste gegevens salarisverw.

• Beheer beloningen

• Beheer dienstverbanden

• Beheren en raadplegen BSN

Gerelateerde zoekwoorden: loket, loketnl, loket nl, salariskantoor