Bedrijfsmiddelen
Aan de slag met "Bedrijfsmiddelen"
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Eenvoudig registreren

Met HoorayHR houdt je overzicht over alle bedrijfsmiddelen. Zo creëer je per medewerker een overzicht van alle middelen die hij in bruikleen heeft of ooit heeft gehad, van e-mail- en softwareaccounts tot laptops en leaseauto’s. Zo raak je nooit meer iets kwijt en weet je exact aan wie je dat ene toetsenbord hebt uitgeleend.

Als jouw bedrijf een zeer lange lijst met bedrijfsmiddelen heeft, neem dan contact op met ons support team zodat zij kunnen helpen doormiddel van een import bestand.

Overzicht van alle bedrijfsmiddelen

Bij de feature bedrijfsmiddelen zie je direct alle bedrijfsmiddelen staan in jouw bedrijf. Je kunt doormiddel van de labels bovenaan ook filteren. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk zien hoeveel laptops of autos er op jullie naam staan.

Inzicht in beschikbare middelen

Door de status "beschikbaar" of "In gebruik" heb je snel inzichtelijk welke bedrijfsmiddelen nog toegewezen kunnen worden aan collega's. Je kunt hier ook op filteren door op het woord "Status" te klikken,

Eén waarheid met medewerker

Wanneer een collega het bedrijf verlaat hebben jullie beide inzichtelijk welke bedrijfsmiddelen er nog teruggegeven moeten worden.