Starten met HoorayHR
Andere vragen
Hoe voeg ik de mobiele app versie toe aan het startscherm van mijn mobiel?
Hoe voeg ik de mobiele app versie toe aan het startscherm van mijn mobiel?
Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we kort uit hoe je de HoorayHR webversie kan toevoegen aan jouw mobiele startscherm.

iPhone:

1. Navigeer op je telefoon naar app.hooray.nl

2. Tik onderin (bij een iPad bovenin) op de “Deelknop” (pictogram van een vierkant met het pijltje naar boven).

3. Tik op “Zet op beginscherm”.

4. U ziet de naam die op het beginscherm zal komen en het website-adres.
    Tik op “Voeg toe”.

De snelkoppeling met de webversie van HoorayHR staat nu tussen de apps op het Beginscherm.

Wil je de snelkoppeling verwijderen? Tik dan op de snelkoppeling en druk deze even in. Tik daarna op “Verwijder Bladwijzer” > “Verwijder”.

Android:

1. Open de browser Chrome.

2. Ga naar https://app.hooray.nl/ die op het beginscherm moet komen

3. Tik rechtsboven op het pictogram met drie stipjes.

4. Tik op “Toevoegen aan startscherm”.

5. Geef de site een herkenbare titel of laat de standaard benaming staan.

6. Tik op “Toevoegen” en eventueel nogmaals op “Toevoegen”.

De snelkoppeling met HoorayHR staat op het Startscherm van het toestel. Vind je dit toch niet zo handig? Tik langere tijd op de snelkoppeling. Sleep het item omhoog naar “Verwijderen” of tik op “Verwijd. uit Start” of “Verwijderen”.