Nmbrs integratie: functies inschakelen

In dit kennisartikel vind je hoe je de functies van collega's vanuit Nmbrs automatisch kunt koppelen met HoorayHR.

Nadja avatar
Geschreven door Nadja
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Haal de bestaande functietitels op uit Nmbrs en wijs deze toe aan de medewerkers. Wel zo makkelijk! Hieronder vind je de stappen voor het koppelen van de functies vanuit Nmbrs aan HoorayHR.

Heb je Nmbrs nog niet gekoppeld met jouw HoorayHR account? Kijk dan even op deze pagina.

Belangrijk: staan alle rechten ingesteld in Nmbrs? Lees hier welke rechten dat precies moeten zijn.

Als Nmbrs al wel is gekoppeld aan jouw HoorayHR account, kun je het stappenplan hieronder volgen:

1. Ga in jouw HoorayHR account naar ‘Integraties’ (het menu rechtsboven in het scherm)

2. Klik hier op de Nmbrs Integratie

3. Om de functies op te kunnen halen, moet je de Nmbrs debiteuren-API activeren en de juiste debiteur kiezen onder het tabblad 'Account' van je integratie-instellingen.

4. Als je de juiste Debiteur hebt gekozen, kun je het in het menu binnen de instellingen van de Nmbrs koppeling nu gaan naar ‘Functies’.

Let op! Deze instelling is essentieel om in de volgende stap de Functies daadwerkelijk te kunnen ophalen.

5. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is het schuifje bij ‘Functies’ verschuiven naar rechts, tot deze groen wordt en klikken op ‘Opslaan’.

6. Vanaf dat moment worden de functies opgehaald

Wat wordt er gesynchroniseerd naar Nmbrs?

De volgende velden worden gesynchroniseerd:

• Functie