Notificaties instellen voor teamleiders en beheerders

In dit artikel leggen we je uit hoe je je eigen (email-)notificatie voorkeuren in jouw profiel kan beheren.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg onderstaande stappen in jouw profiel om je voorkeuren aan te passen:

1. Klik boven rechts in je scherm op ‘Mijn instellingen

2. Ga naar Notificaties

3. Geef aan voor welke gebeurtenissen en thema’s binnen het bedrijf je notificaties wilt ontvangen

4. Opslaan en klaar!

Let op: voor standaardgebruikers (users zonder beheerders- of teamleider rechten) kunnen (email-)notificaties niet uitgeschakeld worden.