Werklocaties
Hoe kan ik mijn werklocatie instellen?

In dit kennisartikel vertellen we hoe jij snel en gemakkelijk je werklocatie kunt instellen in HoorayHR!

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werk je vandaag vanuit huis of ben je op kantoor? Je werklocatie instellen kan op 3 verschillende plekken.

Dashboard

Direct als je inlogt zie je op het dashboard links bovenin je werklocatie staan. Hier kan je selecteren vanuit waar je werkt vandaag.

Kalender

In de kalender klik je op de huidige dag en selecteer je in het dropdown menu je werklocatie. Handig, je kan hier ook tot een jaar vooruit je werklocatie plannen. Lees daar meer over in ons artikel over Werklocatie vooruit plannen.

Self Service App

In onze Self Service app kun je gemakkelijk instellen vanuit waar je werkt.

1. Direct als je de HoorayHR app opstart selecteer je ‘Waar werk je vandaag?’

2. Selecteer vervolgens je locatie!