Declaraties en reiskosten integraties
Minox boekhoudpakket integratie voor declaraties

In dit kennisartikel vertellen we je hoe goedgekeurde declaraties direct verzonden kunnen worden naar het boekhoudpakket van Minox.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak jij gebruik van het boekhoudpakket Minox? En wil je dat goedgekeurde declaraties automatisch worden verzonden naar jouw boekhouding? In dit artikel leggen we precies uit welke stappen je moet volgen.

Integratie met Minox activeren voor declaraties

Via het integratie overzicht activeer je als beheerder gemakkelijk nieuwe integraties. Om deze integratie te activeren moet je weten wat het e-mailadres is van jullie inkomende inbox. In dit artikel en in dit artikel lees je hoe je dit e-mailadres kunt opvragen bij Minox.

Doorloop de volgende stappen om de integratie te activeren:

1. Login in jullie HoorayHR omgeving

2. Klik in de bovenbalk op "Integraties"

3. Zoek de integratie op in de lijst en klik op de blauwe knop "Activeren"

4. Volg de stappen in de wizard.

Done! De integratie is nu ingesteld.

UBL integratie Minox deactiveren

Mocht je de integratie willen deactiveren, dan doe je dat in drie simpele stappen:

1. Klik op ‘Instellingen’ onder de ‘UBL integratie’

2. Klik op ‘Verwijderen

Done! De UBL integratie met Minox is nu gedeactiveerd.