Nmbrs integratie: authenticeren en bedrijf selecteren

Het aanvragen van een API-token, authenticeren en bedrijf selecteren met de Nmbrs integratie. We helpen je graag verder!

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te koppelen met Nmbrs moet je een actief Nmbrs-account hebben. HoorayHR gebruikt dit account om gegevens te synchroniseren met Nmbrs.

API-token aanvragen

Voordat je de stappen volgt om te authenticeren, heb je van Nmbrs een API-token nodig. In dit kennisartikel van Nmbrs wordt uitgelegd hoe je deze kan aanvragen.

Authenticeren

1. Klik in de bovenbalk op 'Integraties' en kies bij Nmbrs voor Activeren

2. Vul je gebruikersnaam in (dit is het e-mailadres waarmee je inlogt in Nmbrs)

3. Vul de API-token in (zie API-token aanvragen)

4. Vul de omgeving in (dit is de url waar je inlogt in Nmbrs)

5. Klik op ‘Volgende

Done! Jouw account is herkend en authenticatie is nu mogelijk.

Bedrijf selecteren

Is jouw Nmbrs account gekoppeld aan meerdere bedrijven? Geen ramp, in de stap 'Omgeving' selecteer je welk bedrijf je wilt koppelen aan HoorayHR.

1. Selecteer het bedrijf waarmee je wilt koppelen

2. Klik op ‘Volgende

Done! Jouw bedrijf is nu gekoppeld.

Let op: Je kan per HoorayHR omgeving maar één Nmbrs account koppelen. Indien je meerdere entiteiten via HoorayHR met Nmbrs wilt koppelen, dien je een aparte HoorayHR omgeving aan te maken en bovenstaande stappen te volgen.