Nmbrs integratie: contracten synchroniseren

In dit kennisartikel helpen we je graag met het synchroniseren van contracten in de Nmbrs integratie.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer wordt er gesynchroniseerd naar Nmbrs?

Vanaf het moment dat Contract synchronisatie is geactiveerd, worden alle nieuwe contracten vanaf deze datum gesynchroniseerd.

Bij het verwijderen/bijwerken van een contract wordt Nmbrs weer bijgewerkt.

Het status-icoontje laat zien wanneer het item voor het laatst is gesynchroniseerd en of deze gelukt is.

Configuratie

1. Ga naar 'Integraties' en kies voor 'Instellingen' bij de Nmbrs koppeling.

2. Navigeer naar het tabje 'Contracten' en schakel de optie in of uit

3. Schakel je de optie in, kies dan vervolgens of je Contracten vanuit Nmbrs wilt importeren.*

4. Schakel je de optie in, kies een datum vanaf wanneer contracten worden gesynchroniseerd

5. Klik op ā€˜opslaanā€™ of ā€˜volgendeā€™

Done!

Contracten vanuit Nmbrs Importeren.

Je kunt contracten ook eerst vanuit Nmbrs importeren. Kies hiervoor het vinkje importeer contracten vanuit Nmbrs en selecteer de knop 'opslaan'.
Je contracten worden vanuit Nmbrs in HoorayHR gezet. Vanaf dat moment wordt alles wat je in HoorayHR wijzigt, doorgezet naar Nmbrs.

Wat wordt er gesynchroniseerd naar Nmbrs?

De volgende velden worden gesynchroniseerd:

• Startdatum

• Einddatum

• Uren per week

• Bepaald / onbepaalde tijd

• Loonheffingskorting