Nmbrs integratie: loonstroken en jaaroverzichten synchroniseren
Nmbrs integratie: loonstroken en jaaroverzichten synchroniseren

In dit kennisartikel vertellen we je hoe je loonstroken en jaaroverzichten kunt synchroniseren met de Nmbrs integratie.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Configuratie

1. Schakel de optie in of uit
​2. Klik op ‘opslaan’ of ‘volgende

Done!

Wanneer wordt er gesynchroniseerd naar HoorayHR?

Vanaf het moment dat Loonstroken en jaaroverzichten synchronisatie is geactiveerd, worden deze geïmporteerd vanuit Nmbrs.

De ‘runs’ die klaarstaan in Nmbrs, worden standaard elke 26e van de maand opgehaald. Wil je dit op een andere datum, kies dan een andere dag.
Als er op dat moment loonstroken en jaaroverzichten klaar staan, worden deze geïmporteerd naar HoorayHR en gekoppeld aan de juiste personen.

Wat wordt er gesynchroniseerd naar HoorayHR?

De volgende bestanden en data worden geïmporteerd:

• Loonstrook (pdf, status opgeslagen)

• Jaaroverzicht (pdf, status opgeslagen)

• Datum (periode)

• Gebruiker

Let op: De bestanden worden opgeslagen, maar nog niet gepubliceerd. Deze stap voer je gemakkelijk uit in ‘Documenten’.

Wanneer worden de loonstroken opgehaald vanuit Nmbrs?

In de HoorayHR Nmbrs integratie is het ook mogelijk om achteraf een vaste dag uit te kiezen waarop de loonstroken worden opgehaald vanuit Nmbrs. Op de ingestelde dag van elke maand checkt HoorayHR of de 'runs' zijn afgerond in Nmbrs. Wanneer de loonstroken zijn opgehaald, is het alleen nog nodig om deze vrij te geven of te versturen. De loonstroken en jaaroverzichten staan vervolgens voor iedere collega onder 'Documenten'.

1. Navigeer via het HoorayHR dashboard naar 'Integraties'

2. Klik in de Nmbrs integratie op 'Loonstroken'

3. Geef de gewenste dag per maand aan wanneer de loonstroken en jaaroverzichten worden opgehaald

Done! De loonstroken en jaaroverzichten worden nu maandelijks op de gewenste dag opgehaald.

Handmatig importeren van loonstroken

Het kan wel eens voorkomen dat een loonstrook niet wordt opgehaald vanwege een fout in de integratie. Bovendien is het mogelijk dat een 'run' nog niet is afgerond, waardoor er ook geen loonstroken beschikbaar zijn. Wanneer je alsnog de loonstroken wilt ophalen, is het mogelijk om een handmatige import te draaien. In het kennisartikel 'Loonstroken handmatig importeren' vertellen we je hoe je dit stap voor stap kunt doen!

Gerelateerde zoekwoorden: loonstrook, loonstrook ophalen, loonstrook importeren, loonstroken importeren, loonstroken ophalen, jaaropgaaf, jaaropgaven importeren