Nmbrs integratie: salaris synchroniseren

In dit kennisartikel helpen we je graag met het synchroniseren van salaris vanuit Nmbrs naar HoorayHR.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer wordt er gesynchroniseerd naar Nmbrs

Vanaf het moment dat Salaris synchronisatie is geactiveerd, worden alleen nieuwe (en actieve) salarissen gesynchroniseerd die zijn aangemaakt na de dag van activatie.

Elke nacht wordt er gecontroleerd of er een nieuw salaris actief is (je kunt deze in HoorayHR namelijk plannen in de toekomst). Als er een nieuw salaris actief is, wordt deze automatisch gesynchroniseerd naar Nmbrs.

Bij het verwijderen/bijwerken van een salaris wordt Nmbrs weer bijgewerkt.

Configuratie van salaris synchronisatie

1. Ga naar 'Integraties' en kies voor 'Instellingen' bij de Nmbrs koppeling.

2. Navigeer naar het tabje 'Salaris' en schakel de optie in of uit

3. Schakel je de optie in, kies dan vervolgens of je Salarissen vanuit Nmbrs wilt importeren.*

4. Schakel je de optie in, kies een datum vanaf wanneer salarissen worden gesynchroniseerd

5. Klik op ā€˜opslaanā€™ of ā€˜volgendeā€™

Done!

Salarissen vanuit Nmbrs Importeren.

Je kunt Salarissen ook eerst vanuit Nmbrs importeren. Kies hiervoor het vinkje importeer salarissen vanuit Nmbrs en selecteer de knop 'opslaan'.
Je salarissen worden vanuit Nmbrs in HoorayHR gezet. Vanaf dat moment wordt alles wat je in HoorayHR wijzigt, doorgezet naar Nmbrs.

Wat wordt er gesynchroniseerd naar Nmbrs?

De volgende velden worden gesynchroniseerd:

• Bruto salaris op full time basis