Uitleg per rapportage
Wat zie ik in de urenrapportage?

In dit kennisartikel vertellen we je meer over de mogelijkheid om een Urenrapportage op te stellen in HoorayHR.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

HoorayHR biedt admins en teamleiders rapportages om volledige grip te krijgen op jouw bedrijf of team. Wil je weten hoeveel uren er zijn geschreven? Hoeveel tijd-voor-tijd er is gecompenseerd, hoeveel uur er nog uitbetaald moet worden of hoeveel uren er zijn geschreven met geen compensatie? Easy-peasy.

Gelaagdheid

In elke rapportage worden inzichten gepresenteerd op 3 bedrijfsniveaus. Beheerders hebben volledig inzicht in alle collega’s en teams. Teamleiders zien alleen de data van hun eigen team(s).

Statistieken

Collega’s – Het aantal actieve gebruikers.

In een overzicht hoeveel collega’s er actief zijn.

Overuren kunnen op drie manieren worden gecompenseerd: tijd-voor-tijd, uitbetalen of geen compensatie.

Uur tijd-voor-tijd

Het aantal geaccordeerde uren met tijd-voor-tijd als compensatie. ‘Tijd-voor-tijd’ uren worden bij een verlofbudget opgeteld.

Uur uitbetalen

Het aantal geaccordeerde verlofuren met uitbetalen als compensatie. ‘Uitbetalen’ uren moeten nog verrekend worden in een salarisadministratie.

Uur geen compensatie

Het aantal geaccordeerde uren met geen compensatie.

Filteren

Standaard staan alle overzichten op het huidige jaar. Wil je de gegevens inzien van een specifieke periode? Gebruik de filter en navigatie om gemakkelijk door de periode’s te klikken.

Exporteren

Wil je het overzicht van een bepaalde periode exporteren? Klik dan, nadat je het gewenste overzicht hebt opgezocht, op het Excel icoon.