Kalender integraties
Kalender integratie: Microsoft 365

In dit kennisartikel vertellen we je meer over de kalender-integratie met Microsoft 365.

Ramon avatar
Geschreven door Ramon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De HoorayHR kalender is het middelpunt van de applicatie. Je plant er in een handomdraai vakanties, een bezoek aan de huisarts of je meldt je ziek.

Toch snappen wij goed dat je niet dagelijks jouw HoorayHR kalender bekijkt om dit allemaal in te zien. Het is mogelijk om je HoorayHR kalender met jouw Microsoft 365 kalender te synchroniseren zodat je nooit meer een verjaardag mist, alle vakanties direct zichtbaar hebt en vrije of zieke collega’s in de dagelijkse agenda ziet staan!

In dit artikel leggen we je uit hoe je de agenda’s synchroniseert en eventueel weer los koppelt.

HoorayHR synchroniseren met Microsoft 365

1. Klik op het 'Integraties' icoon rechtsboven de kalender.

2. In het venster dat nu opent vind je aan de rechterkant 3 links, zijnde:

• Aan-het-werk Kalender

• Verlof en feestdagen Kalender

• Verjaardagen Kalender

3. Kopieer link van de kalender die je wil delen

Meld je aan bij de webversie van Microsoft 365 en selecteer het agenda icoon om naar de agenda te gaan. Selecteer 'Agenda importeren'.

Klik onder agenda importeren op de optie van het web. Hier vul je vervolgens de URL in voor de gekoppelde agenda. Onder 'agendanaam' kun je de agenda nog een eigen naam geven. Klik vervolgens op 'Subscribe from web' en de agenda is zichtbaar in je Outlook agenda.

Done! Meer info over het koppelen van agenda’s met Microsoft 365.

Synchronisatie van HoorayHR en Microsoft 365 verwijderen

Wil je de HoorayHR kalender toch weer verwijderen?
Volg deze simpele stappen.

1. Klik in je agenda met de rechtermuisknop op de HoorayHR agenda

2. In het menu dat nu opent klik je op Agenda verwijderen

3. Klik op Ja om te bevestigen en de agenda is verwijderd